Stylisten

Flyer2007Stylisten zijn koel.

Ze doen dingen met dingen en dan zien die dingen er ineens behoorlijk cool uit. Wij proberen hen dan ook weer te ondersteunen. Hoe? Nou, als een stylist in onze winkel komt, dan zoekt hij of zij een bepaald artikel. Als wij dat ding dan hebben, kunnen we drie dingen doen:

  1.  Voor een paar dagen lenen we spullen uit. De stylist betaalt dan de normale verkoopprijs als onderpand. Als de spullen dan in goede orde terug komen, krijgt men de borg gewoon terug.
  2. Voor een langere periode kunnen de stylisten ook onze spullen meekrijgen, maar dan betalen zij huur. De borg is wederom het aankoopbedrag en die wordt dan weer minus het huurbedrag geretourneerd als de spullen weer goed en schoon terugkomen.
  3. In speciale gevallen verkopen wij onze spullen voor een gereduceerde prijs. De reductie wordt dan bepaald door de hoeveelheid publiciteit die wij er dan weer mee krijgen.

 Voor alle drie de gevallen geldt: Ook wij hebben publiciteit nodig, dus willen wij onze naam genoemd hebben bij het product. Wij zijn nou eenmaal ook een onderneming hè...

Ben jij zelf een stylist(e)?

Dan hebben we het hier dus wellicht over jou! Als je geinteresseerd bent in onze spullen, kan je ons natuurlijk even een mailtje sturen, maar je bent heel welkom om in onze winkel rond te snuffelen tussen onze producten. Misschien krijg je dan zelfs wel een kopje koffie of thee (gratis! ;-))

Tot in onze winkel!